top of page

OPLOSSING VOOR HOGE KWALITEITS BEDRUKKING IN RELIEF

Doming / Delta-flex

DIENSTEN

DSC_0037.png
Doming

Doming, ook wel eens “DOMEREN” genoemd, bestaat uit het aanbrengen op het oppervlak van het afgedrukte label (zeefdruk of digitaal) van een transparante urethaan bi-component die een speciaal reliëf en uitstraling geeft.

Crabbe-Classic-Cars.png
Delta-flex

Deze nieuwe technologie stelt ons in staat om uw logo's en teksten in een breed scala aan kleuren te realiseren op een gemetalliseerde drager glanzend of mat.

laptop-3196481_1920.png
Gratis bestek

Vraag uw gratis offerte aan en wij zullen u zo spoedig mogelijk een bestek toezenden.

SERVICES

DOMING

Doming

Doming, ook wel eens “DOMEREN” genoemd, bestaat uit het aanbrengen op het oppervlak van het afgedrukte label (zeefdruk of digitaal) van een transparante urethaan bi-component die een speciaal reliëf en uitstraling geeft. Dit procedé is een ideaal promotiemiddel voor het markeren van uw publicitaire voorwerpen, uw producten, uw toestellen en/of machines enz.…
De doming label is beschermd tegen schokken, vuil en Uv-licht.

Verschillende grondstoffen worden als basis gebruikt. Meest gebruikte is zelfklevende, glanzende of matte vinyl. Deze kan ook transparant zijn of metaalkleur. Productie wordt al opgestart vanaf 250 stuks. Levertermijnen zijn kort.

Doming, enkele elementen :
De nieuwe uitrusting die recent geïnstalleerd is geeft ons de mogelijkheid een perfecte controle op polymérisatie en drogen te krijgen.Deze geeft ons : een soepelere doming, meer glans en doorschijnend.

DSC_0037.png

OVER ONS

Het doel van ASC is de vervaardiging van reliëfmarkering, doming en deltaflex te maken. We garanderen hoogwaardig werk in de kortst mogelijke tijd en behouden een hoogwaardige knowhow met productie in België. Elke dag, doet ASC er alles aan om haar werkprocessen te optimaliseren en te innoveren, rekening houdend met onze omgeving.

Gelegen in Groot-Bijgaarden, ten westen van de stad Brussel, in een fabriek van 400m² met één van de grootste mogelijkheid tot creaties in Europa.

Ons bedrijf houdt zich bezig met een kwaliteitsvolle follow-up, zodat elk van onze klanten kan profiteren van een op maat gemaakte kwaliteitsdienst.

À PROPOS

DELTA-FLEX

Delta-flex
Delta-Flex.png

Deze nieuwe technologie stelt ons in staat om logo’s en teksten te produceren in een brede waaier van kleuren op een glanzende of matte gemetalliseerde drager.


Wij realiseren luxueuze 3D labels tegen een aanvaardbare prijs.
Deze luxe etiketten vinden applicaties in verschillende sectoren : auto’s, motorfietsen, caravans, displays, elektro, …


Onze 3D DELTA-flex labels : geven uw items een meerwaarde en een prestigieuze uitstraling.

REALISATIES

1990

Jaar van opstart

2570

Projecten

1250

Contracten
PROJETS

KLANTEN

CLIENTS
CONTACT

CONTACT

Ons schrijven

Voor vragen kunt u ons bellen op : +32 2 4115751

of stuur ons een bericht hieronder.

Adres

Potaardestraat 40

1082 Berchem-Sainte-Agathe

 

info@ascbelgium.be

Tél : +32 2 4115751

Fax : +32 2 4115606

Gratis bestek : +32 2 4115751
Download de catalogus

Success! Message received.

bottom of page