Doming

DOMING, ook wel eens « DOMEREN » genoemd, is de nabehandeling van het (in zeefdruk of digitaal) bedrukte etiket waarbij een doorschijnbare polyurethaan laag op het oppervlak van de bedrukking wordt gegoten. Deze harslaag geeft het logo reliëf, uitstraling en een uitzonderlijke glansheid.
Dit procedé is een ideaal promotiemiddel voor het markeren van uw publicitaire voorwerpen, uw producten, uw toestellen en/of machines enz.…
De doming label is beschermd tegen schokken, vuil en Uv-licht.
Verschillende grondstoffen worden als basis gebruikt. Meest gebruikte is zelfklevende, glanzende of matte vinyl. Deze kan ook transparant zijn of metaalkleur. Productie wordt al opgestart vanaf 250 stuks. Levertermijnen zijn kort.

Doming, enkele elementen

Doming, enkele elementen :
De nieuwe uitrusting die recent geïnstalleerd is geeft ons de mogelijkheid een perfecte controle op polymérisatie en drogen te krijgen.
Deze geeft ons :
* Een soepelere doming
* meer glans
* doorschijnend

Waarom voor ASC kiezen :

Naast de traditionele doming kunnen wij u een micro of maxi doming aanbieden die wij vaak gebruiken voor de industrie en de publiciteit.

Wat zeggen onze klanten

Als je denkt zo’n doming te kopen – koop het! De kleuren zijn super, de logo is perfect nagemaakt,… ik beveel het aan !!
Mr J.Guillitte, Sibelga
Ik zou jullie graag bedanken voor het uitzonderlijke support ! Ik had nooit gedacht dat het zo snel zou gebeuren… Het was een goede ervaring. Bedankt voor het mooie eindproduct !
Mr W.Vandercruysen, BMW